ЛЕТНА ПРОГРАМА

ЛЕТНА ПРОГРАМА


Базен 114 х 25cm

Базен 114 х 25cm

..

600MKD без ДДВ 508MKD

Базен 114 х 25см

Базен 114 х 25см

..

400MKD без ДДВ 339MKD

Базен 122 х 25см

Базен 122 х 25см

..

450MKD без ДДВ 381MKD

Базен 152 х 25см

Базен 152 х 25см

..

780MKD без ДДВ 661MKD

Гумен дубак со церада

Гумен дубак со церада

..

450MKD без ДДВ 381MKD

Маска за нуркање

Маска за нуркање

..

150MKD без ДДВ 127MKD

Мускули

Мускули

..

110MKD без ДДВ 93MKD

Наочари за нуркање

Наочари за нуркање

..

120MKD без ДДВ 102MKD

Разладна торба медио - 25 литри
Разладна торба примо - 20 литри
Термос голем

Термос голем

..

400MKD без ДДВ 339MKD

Фотеља на дување

Фотеља на дување

..

480MKD без ДДВ 407MKD

Прикажани од 1 до 12 од вкупно 12 (1 страна/и)