ЕЛЕКТРИКА

ЕЛЕКТРИКА


Фенер лампа

Фенер лампа

Фенер лампа(златна или бела боја)..

350MKD без ДДВ 297MKD

Градинарска лампа - мала

Градинарска лампа - мала

Градинарска лампа - мала..

760MKD без ДДВ 644MKD

Градинарска лампа- голема

Градинарска лампа- голема

Градинарска лампа- голема..

960MKD без ДДВ 814MKD

Бродска лампа (бела боја)

Бродска лампа (бела боја)

Бродска лампа (бела боја)..

190MKD без ДДВ 161MKD

Кружна лампа (црна боја)

Кружна лампа (црна боја)

Кружна лампа (црна боја)..

190MKD без ДДВ 161MKD

Кружна лампа (бела боја)

Кружна лампа (бела боја)

Кружна лампа (бела боја)..

190MKD без ДДВ 161MKD

Панел лед кружна 24V

Панел лед кружна 24V

Панел лед кружна 24V..

440MKD без ДДВ 373MKD

Неонка кружна Т9

Неонка кружна Т9

Неонка кружна Т9..

110MKD без ДДВ 93MKD

Плафоњерка со сензор 360 2х40W

Плафоњерка со сензор 360 2х40W

Плафоњерка со сензор 360 2х40W..

680MKD без ДДВ 576MKD

Плафоњерка лед 100V

Плафоњерка лед 100V

Плафоњерка лед 100V..

320MKD без ДДВ 271MKD

Панел лед панел надграден 12W

Панел лед панел надграден 12W

Панел лед панел надграден 12W..

400MKD без ДДВ 339MKD

Сијалица кружна 3W

Сијалица кружна 3W

Сијалица кружна 3W..

210MKD без ДДВ 178MKD

Сијалица лед панел четириаголна 6W

Сијалица лед панел четириаголна 6W

Сијалица лед панел четириаголна 6W..

280MKD без ДДВ 237MKD

Сијалица лед панел четириаголна 15W

Сијалица лед панел четириаголна 15W

Сијалица лед панел четириаголна 15W..

500MKD без ДДВ 424MKD

Прикажани од 1 до 14 од вкупно 14 (1 страна/и)