НАВОДНУВАЊЕ

Пиштол за прскање + ¾ Адаптер BEOROL

Пиштол за прскање + ¾ Адаптер BEOROL

Пиштол за прскање + ¾ Адаптер BEOROL..

300MKD без ДДВ 254MKD

Црево за градина 1/2 30m - ekonomic
Црево за прскање 15m

Црево за прскање 15m

..

1,000MKD без ДДВ 847MKD

Прскалка долга Euro Line

Прскалка долга Euro Line

Прскалка долга Euro Line ..

390MKD без ДДВ 331MKD

Пумпа прскалка 2Л.

Пумпа прскалка 2Л.

Пумпа прскалка 2Л...

270MKD без ДДВ 229MKD

Пластична канта за полевање средна

Пластична канта за полевање средна

Пластична канта за полевање средна..

270MKD без ДДВ 229MKD

Пластична канта за полевање голема

Пластична канта за полевање голема

Пластична канта за полевање голема..

220MKD без ДДВ 186MKD

Прскалка за трева со 15 отвори

Прскалка за трева со 15 отвори

Прскалка за трева со 15 отвориПокрива површина во опсег од 205m², 10.3x19.8..

380MKD без ДДВ 322MKD

Прикажани од 1 до 8 од вкупно 8 (1 страна/и)