САКСИИ



Саксија декорирана сина

Саксија декорирана сина

..

140MKD без ДДВ 119MKD

Саксија со кука

Саксија со кука

Саксија со кука 3 бои (бела, виолетова и зелена)Капцитет: 2,8 Л...

160MKD без ДДВ 136MKD

Жардињера виолетова

Жардињера виолетова

Жардињера виолетова 25 см.Капацитет: 1,7 Л...

100MKD без ДДВ 85MKD

Саксија лале

Саксија лале

Саксија лале 2 бои (виолетова и црвена)Капцитет: 12 Л...

140MKD без ДДВ 119MKD

Жардињера циклама

Жардињера циклама

Дијаметар Φ 26Висина 50см. ..

680MKD без ДДВ 576MKD

Жардињера црвена

Жардињера црвена

Дијаметар Φ 26Висина 50см. ..

680MKD без ДДВ 576MKD

Саксија со мрежа бела

Саксија со мрежа бела

Саксија со мрежа бела Дијаметар: Φ18Висина: 20..

120MKD без ДДВ 102MKD

Саксија со мрежа црвена

Саксија со мрежа црвена

Саксија со мрежа црвенаДијаметар: Φ18Висина: 20..

120MKD без ДДВ 102MKD

Саксија со мрежа зелена

Саксија со мрежа зелена

Саксија со мрежа зеленаДијаметар: Φ18Висина: 20..

120MKD без ДДВ 102MKD

Саксија со мрежа златна

Саксија со мрежа златна

Саксија со мрежа златна Дијаметар: Φ18Висина: 20..

120MKD без ДДВ 102MKD

Прикажани од 1 до 10 од вкупно 10 (1 страна/и)