ГРАДИНАРСКА ОПРЕМА

ГРАДИНАРСКА ОПРЕМА


Подобри го барањето

Макази за гранки  920мм MAX PLUS

Макази за гранки 920мм MAX PLUS

Макази за гранки  920мм MAX PLUS..

1,000MKD без ДДВ 847MKD

Пиштол за прскање + ¾ Адаптер BEOROL

Пиштол за прскање + ¾ Адаптер BEOROL

Пиштол за прскање + ¾ Адаптер BEOROL..

300MKD без ДДВ 254MKD

Саксија декорирана сина

Саксија декорирана сина

..

140MKD без ДДВ 119MKD

Саксија со кука

Саксија со кука

Саксија со кука 3 бои (бела, виолетова и зелена)Капцитет: 2,8 Л...

160MKD без ДДВ 136MKD

Црево за градина 1/2 30m - ekonomic
Црево за прскање 15m

Црево за прскање 15m

..

1,000MKD без ДДВ 847MKD

Жардињера виолетова

Жардињера виолетова

Жардињера виолетова 25 см.Капацитет: 1,7 Л...

100MKD без ДДВ 85MKD

Прскалка долга Euro Line

Прскалка долга Euro Line

Прскалка долга Euro Line ..

390MKD без ДДВ 331MKD

Пумпа прскалка 2Л.

Пумпа прскалка 2Л.

Пумпа прскалка 2Л...

270MKD без ДДВ 229MKD

Саксија лале

Саксија лале

Саксија лале 2 бои (виолетова и црвена)Капцитет: 12 Л...

140MKD без ДДВ 119MKD

Жардињера циклама

Жардињера циклама

Дијаметар Φ 26Висина 50см. ..

680MKD без ДДВ 576MKD

Пластична канта за полевање средна

Пластична канта за полевање средна

Пластична канта за полевање средна..

270MKD без ДДВ 229MKD

Пластична канта за полевање голема

Пластична канта за полевање голема

Пластична канта за полевање голема..

220MKD без ДДВ 186MKD

Жардињера црвена

Жардињера црвена

Дијаметар Φ 26Висина 50см. ..

680MKD без ДДВ 576MKD

Прскалка за трева со 15 отвори

Прскалка за трева со 15 отвори

Прскалка за трева со 15 отвориПокрива површина во опсег од 205m², 10.3x19.8..

380MKD без ДДВ 322MKD

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 19 (2 страна/и)