ОПРЕМА ЗА КУПАТИЛО

Дозер за сапун

Дозер за сапун

..

130MKD без ДДВ 110MKD

Држач за пешкир

Држач за пешкир

..

380MKD без ДДВ 322MKD

Држач за пешкир

Држач за пешкир

..

350MKD без ДДВ 297MKD

Држач за тоалетна хартија

Држач за тоалетна хартија

..

250MKD без ДДВ 212MKD

Сад за течен сапун - Dolly

Сад за течен сапун - Dolly

..

120MKD без ДДВ 102MKD

Сет за купатило 5/1

Сет за купатило 5/1

..

560MKD без ДДВ 475MKD

Сет за тоалет 4/1

Сет за тоалет 4/1

..

380MKD без ДДВ 322MKD

Прикажани од 1 до 7 од вкупно 7 (1 страна/и)