СТАКЛЕНИ САДОВИ

Чаши за бело вино - grandioso

Чаши за бело вино - grandioso

..

230MKD без ДДВ 195MKD

Чаши за црвено вино - grandioso

Чаши за црвено вино - grandioso

..

380MKD без ДДВ 322MKD

Чаши за црвено вино - turbulence

Чаши за црвено вино - turbulence

..

310MKD без ДДВ 263MKD

Шолја штрумф џамбо

Шолја штрумф џамбо

..

280MKD без ДДВ 237MKD

Здела LINDEN

Здела LINDEN

Здела LINDEN..

130MKD без ДДВ 110MKD

Здела MIGI

Здела MIGI

Здела MIGI..

400MKD без ДДВ 339MKD

Здела стаклена

Здела стаклена

Здела стаклена..

180MKD без ДДВ 153MKD

Сет - чаши за сладолед FLAMENCO

Сет - чаши за сладолед FLAMENCO

Сет - чаши за сладолед FLAMENCO..

270MKD без ДДВ 229MKD

Прикажани од 1 до 8 од вкупно 8 (1 страна/и)