ПРИБОРИ ЗА ЈАДЕЊЕ

Детски сет 3/1

Детски сет 3/1

Детски сет 3/1..

600MKD без ДДВ 508MKD

Ножеви сет 5/1

Ножеви сет 5/1

..

430MKD без ДДВ 364MKD

Сервис за кафе

Сервис за кафе

..

300MKD без ДДВ 254MKD

Сервис за кафе - бел 1/6

Сервис за кафе - бел 1/6

..

540MKD без ДДВ 458MKD

Сервис за кафе - розев 1/6

Сервис за кафе - розев 1/6

..

260MKD без ДДВ 220MKD

Сервис за кафе 1/2

Сервис за кафе 1/2

..

200MKD без ДДВ 169MKD

Сервис за кафе 1/6

Сервис за кафе 1/6

..

480MKD без ДДВ 407MKD

Чинија за риба 40cm

Чинија за риба 40cm

..

200MKD без ДДВ 169MKD

Прикажани од 1 до 8 од вкупно 8 (1 страна/и)