ТЕНЏЕРИЊА И ТАВИ

ТЕНЏЕРИЊА И ТАВИ


Тенџере Братство 7,5л.

Тенџере Братство 7,5л.

Дијаметар: Φ 27х14,5Капацитет: 7,5 л...

2,150MKD без ДДВ 1,822MKD

Тенџере Братство со стаклен капак

Тенџере Братство со стаклен капак

Дијаметар: Φ 24х12..

1,950MKD без ДДВ 1,653MKD

Тепсија Братство со стаклен капак

Тепсија Братство со стаклен капак

Дијаметар: Φ 24х5..

1,750MKD без ДДВ 1,483MKD

Тенџере Братство 4л. Плитко

Тенџере Братство 4л. Плитко

Дијаметар: Φ 27х10Капацитет: 4л...

1,900MKD без ДДВ 1,610MKD

Тенџере плитко дизни Мини Металац

Тенџере плитко дизни Мини Металац

Дијаметар: Φ 14х6..

500MKD без ДДВ 424MKD

Лонче дизни Мини Металац

Лонче дизни Мини Металац

Дијаметар: Φ 8х9..

220MKD без ДДВ 186MKD

Лонче дизни Мики Металац

Лонче дизни Мики Металац

Дијаметар: Φ 8х9..

220MKD без ДДВ 186MKD

Тенџере дизни Мики Металац

Тенџере дизни Мики Металац

Дијаметар: Φ 14х6..

500MKD без ДДВ 424MKD

Сет со рачка ARIAN 5/1

Сет со рачка ARIAN 5/1

Сет со рачка ARIAN 5/1..

1,400MKD без ДДВ 1,186MKD

Тава METEORITE GRILL SILEX

Тава METEORITE GRILL SILEX

Дијаметар: Φ28..

880MKD без ДДВ 746MKD

Тава за риби BERDNER

Тава за риби BERDNER

Дијаметар: Φ34..

1,500MKD без ДДВ 1,271MKD

Пекач голем

Пекач голем

Дијаметар: Φ35х8..

1,050MKD без ДДВ 890MKD

Прикажани од 1 до 12 од вкупно 12 (1 страна/и)